IniciNoticiesEsportsL’Ester Villaret i l’Àngel Duran guanyen la categoria sènior de la cursa...

L’Ester Villaret i l’Àngel Duran guanyen la categoria sènior de la cursa popular de bicicletes

L’edició d’enguany tenia un format nou i tres circuits diferents

El passat diumenge a la tarda dins de la programació de la Festa Major de Tordera 2022 es va tornar a celebrar la tradicional cursa de bicicletes. Tot i la pluja, que va estar a punt de suspendre l’activitat, més de 120 persones van poder gaudir de la popular cursa pels carrers del poble. A diferència de l’any passat, aquest any es va decidir que la sortida i l’arribada fos en el mateix punt. A més, hi havia tres circuits nous. Un dels organitzadors voluntaris, l’Ot Manresa, fa una valoració molt positiva.

Ot Manresa 1

Balanç molt positiu perquè van participar ciclistes de qualitat, no només de Tordera, sinó de Malgrat i Blanes

• 3r Ariadna Borrell

Aquest any es va poder fer tant distinció femenina com masculina per categoria. El mateix Ot Manresa es mostra content d’aquest augment femení.

Ot Manresa 2

Tots els participants van tenir premi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.