Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciNoticiesCulturaL’exposició “De Can Nadal a Sant Pere: La mirada del veïnat”...

L’exposició “De Can Nadal a Sant Pere: La mirada del veïnat” s’estrena a l’Esplai

Aquesta mostra es podrà visitar fins el 26 d’agost en horari de 17:30h fins les 21:00h

Avui a les 18:30h de la tarda s’estrena a l’Esplai de la Gent Gran de Tordera l’exposició “De Can Nadal a Sant Pere: la mirada del veïnat”. És un repàs històric del creixement del veïnat a través de les aportacions que han fet molts dels veïns de Sant Pere, organitzada pel Grup de treball a Tordera de la gestora d’Òmnium Cultural a l’Alt Maresme.

L’exposició, que ja va ser presentada a Sant Pere, ‘s’ha convertit en itinerant i fa la primera parada a l’Esplai coincidint en Festa Major de Tordera. A través de fotografies antigues, posa el focus en les persones que han nascut, crescut i viscut al veïnat, ja que amb ells, el veïnat ha desenvolupat un gran creixement. Així, l’exposició es construeix gràcies a la contribució de material -especialment fotografies- i testimonis de diverses persones que s’hi han involucrat.

Aquesta mostra es podrà visitar fins el 26 d’agost en horari de 17:30h fins les 21:00h. També arribarà al mes de setembre a la Biblioteca de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES