IniciNoticiesEsportsTorna la tradicional cursa de bicicletes per la Festa Major

Torna la tradicional cursa de bicicletes per la Festa Major

L’edició d’aquest any tindrà un format nou i diferents recorreguts per categories

Aquest diumenge, 21 d’agost a les 18:00h, dins de la programació de la Festa Major, es recupera una de les activitats esportives més popular del nostre municipi. L’ajuntament de Tordera ha organitzat una nova edició de la cursa popular gràcies a la col·laboració de més de 30 voluntaris, ja que enguany, el Club Esportiu de Tordera, no s’encarregarà dels preparatius, com era habitual els darrers anys. Ho explica una de les organitzadores voluntàries, la Sílvia Català.

Sílvia Català 1

Ens van demanar si podíem col·laborar per mantenir aquesta activitat que era un clàssic de la festa major

A diferència de l’any passat, aquest any la cursa tindrà el mateix punt de sortida i arribada. Serà al Camí Ral a l’alçada del supermercat Dia, una decisió que s’ha pres per minimitzar riscos a l’hora de sortir tots els participants. La Sílvia Català detalla aquest canvi.

Sílvia Català 2

La cursa popular tindrà 3 recorreguts nous depenent de la categoria. El primer circuit serà pels més petits, la categoria rodetes fins als 4 anys. Els participants d’entre 5 i 8 anys faran el mateix recorregut. A partir de 9 anys fins als 11 anys hauran de fer una volta al recorregut llarg de sempre i de 12 a 15 anys realitzaran 3 voltes. A partir de 16 anys, els adults faran el recorregut llarg de 10 voltes. La mateixa organitzadora voluntària explica que tothom tindrà premi.

Sílvia Català 3

Les inscripcions es podran fer a partir de les cinc de la tarda, una hora abans que comenci la cursa. Recordem que per la competició serà obligatori dur casc.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES