IniciNoticiesRegidories10 joves participen aquest estiu de la Brigada Jove de Tordera

10 joves participen aquest estiu de la Brigada Jove de Tordera

La novetat d’enguany és que l’àrea de Medi Ambient compta amb la col·laboració de 5 dels joves.

L’Ajuntament de Tordera ha omplert totes les places disponibles per aquest estiu a la Brigada Jove. Aquest projecte, ja consolidat al municipi, és una aposta de les regidories de Joventut i Ocupació que té com objectiu possibilitar l’accés a l’ocupació dels joves. D’aquesta forma es busca que joves torderencs s’iniciïn en el món laboral i percebin uns ingressos.

En total, són 10 els joves que s’han beneficiat d’aquesta proposta. 5 joves van treballar-hi durant el mes de juliol i 5 més ho faran aquest agost. La novetat d’enguany és que l’àrea de Medi Ambient compta amb la col·laboració de 5 dels joves. La regidora de Medi Ambient, Nàdia Cantero, explica quins són els treballs d’aquests en concret

Brigada jove 1

“Hem fet una campanya a peu de carrer per veure quin tipus de fracció d’escombraries fa la gent”

Aquesta campanya felicita i regala presents als qui ho fan bé: tasses, ventalls i bosses. De forma informativa recorden a la gent com ho han de fer. Iratxi Roura, una de les participants, reflexiona sobre el comportament de la gent.

Brigada jove 2

Altres membres de la brigada jove s’han incorporat aquest estiu en àrees com la d’obres i serveis de l’Ajuntament de Tordera. Per ells és la primera experiència laboral.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES