IniciNoticiesEntitatsJunts contra l’AME ha recollit 4.200kg de taps de plàstic a...

Junts contra l’AME ha recollit 4.200kg de taps de plàstic a Tordera

Des del 2015, any de creació de l’entitat, l’Associació ha recollit més de 125.000€ a base de recollida de taps i actes solidaris. 

Tordera s’ha bolcat en la recerca contra l’AME (Atròfia Muscular Espinal). El mes de maig del 2021, l’Ajuntament de Tordera, mitjançant la regidoria de Sanitat, va instal·lar al poble un punt de recollida de taps de plàstic. La gent, voluntàriament, ha anat entregant-los en aquest punt de recollida situat a l’Avinguda Fibracolor, just davant del Parc de la Mullera, al darrera la Biblioteca de Tordera.

Més d’un any després, l’entitat solidària de Junts Contra l’AME, que s’encarrega de la recollida i gestió d’aquests taps, ha fet balanç a Ràdio Tordera de la recollida. Les xifres són d’èxit: en un any i tres mesos s’ha recollit aproximadament uns 4.200kg de taps. El portaveu de l’associació, Pipo Molina, es mostra molt satisfet per les dades.

Recollida taps 1

“Mica en mica anem tenint més punts de recollida: tot suma”

La recollida a Tordera es fa cada setmana. I pràcticament sempre està ple. Això suposa un total de 120 recollides durant aquest temps.  Gràcies a l’èxit de participació, la regidoria de sanitat ha decidit instal·lar un nou punt de recollida de taps. On hi ha l’actual s’hi col·locarà un cor (que fa de capsa) amb molta més capacitat. I s’hi afegirà un segon punt de recollida que serà a Sant Pere. Junts contra l’AME és una associació que va néixer el 2015 arrel del diagnòstic de la malaltia al seu fill, l’Aran, que malauradament va morir al cap de poc temps. Ara, la família segueix amb l’impuls de recollir diners per mantenir viva l’esperança de trobar una cura. La investigació s’està fent des de l’Hospital Sant Joan de Déu. Des de llavors, l’Associació ha recollit més de 125.000€ a base de recollida de taps i actes solidaris.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES