IniciNoticiesEntitatsFotoclub Tordera organitza una sortida per captar la Via Làctia

Fotoclub Tordera organitza una sortida per captar la Via Làctia

El lloc de sortida és al Pàrquing de la carretera de Fogars, davant el Condis.

Fotoclub Tordera organitza una sortida nocturna per fotografiar la Via Làctia. Es tracta d’una activitat emmarcada fins la Festa Major de Tordera i que se celebrarà dissabte 20 d’agost a la nit per poder captar les estrelles i el cel clar d’Hortsavinyà.

És una activitat oberta a tothom qui vulgui aprendre a fotografiar la Via Làctia. De fet, abans de la pandèmia es va fer una sortida semblant però enguany pren un caràcter més formatiu per als participants. Ho explica el president de Fotoclub Tordera, Xavi Llop.

Sortida fotoclub

“Pel soci de Tordera i Blanes serà gratuït”

També serà gratuït per a tothom. El lloc de sortida és al Pàrquing de la carretera de Fogars, davant el Condis. L’entitat recomana portar calçat còmode, jaqueta, trípode, disparador per cable o remot, gran angular, angular o zoom, llum frontal (que tingui l’opció de llum vermella) i carmanyola. Aquesta activitat té les places limitades. Per a participar-hi, cal inscriure’s a través de la pàgina web de Fotoclub Tordera https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgAHARFnrhz0kvJtQ5FrVQaa4x3cyTnMlSWmTYTL_MmermWA/viewform

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES