Divendres, 7 octubre, 2022
IniciNoticiesSocietatEs posen a la venda els tiquets del XXIIè Cercatasques de Tordera

Es posen a la venda els tiquets del XXIIè Cercatasques de Tordera

L’horari de venda de tiquets del Cercatasques és de dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h, al Casal de Joves (al carrer Pujades).

Des d’ahir dilluns 8 d’agost es troben a la venda els tiquets del XXIIè Cercatasques de Tordera. Enguany es celebrarà el dissabte 20 d’agost dins de la programació de la Festa Major de Sant Bartomeu. Els tiquets es poden adquirir, al preu de 12 euros, al Casal de Joves fins el 18 d’agost. Tant per inscriure’s al Cercatasques com per comprar les entrades és indispensable portar el DNI i ser major d’edat.

L’edició d’aquest any del Cercatasques ha canviat d’horari però, com afirma el regidor Pau Megias, “es manté el mateix esperit”.

Cercatasques

“Enguany s’ha decidit avançar una mica l’horari del Cercatasques i fer-lo en un format de vespre-nit”

En aquesta edició, els participants aniran acompanyats d’una xaranga i la Colla de Diables de Tordera. La nit acabarà al Parc de la Sardana amb la primera nit de barraques: 31FAM, La Banda del Coche Rojo i DJ Nàtura.

L’horari de venda de tiquets del Cercatasques és de dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h, al Casal de Joves (al carrer Pujades). Per qualsevol dubte sobre el Cercatasques d’enguany, podeu trucar als telèfons 93 764 58 85 o 671 65 06 31, o enviar un missatge privat al perfil de Facebook o Instagram del Casal de Joves de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES