Divendres, 7 octubre, 2022
IniciNoticiesSocietatL’atur puja en 28 persones al mes de juliol

L’atur puja en 28 persones al mes de juliol

Tordera ha registrat un augment en 28 persones aquest mes de juny. És el primer repunt després d’uns mesos de descens. Així doncs, aquest mes de juliol, juntament amb gener i febrer, han estat els mesos d’augment d’aquest any.

Tot i així les xifres han millorat respecte l’any passat. Són 190 persones desocupades menys respecte el 2021. En total a Tordera hi ha 1.063 aturats.

A nivell del Maresme la tendència general també és d’augment de les persones desocupades. El Masnou (39) i Premià de Mar (31) són les poblacions on ha augmentat més. També a Pineda de Mar amb 23 persones. De forma més tímida l’augment a Santa Susanna (2), Malgrat de Mar (2) i Palafolls (3). On s’ha registrat un descens és a Santa Susanna (-7) i Calella (-19).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES