IniciNoticiesCulturaS’estrena amb èxit l’exposició de fotografies històriques de Sant Pere

S’estrena amb èxit l’exposició de fotografies històriques de Sant Pere

Es tracta d’una exposició sobre la història del veïnat que recull fotografies inèdites sobre l’antiga Sant Pere recordant persones i moments històrics que hi ha passat.

Òmnium Cultural de l’Alt Maresme ha estrenat un recull de fotografies antigues del barri de Sant Pere de Tordera. Es tracta d’una exposició sobre la història del veïnat que recull fotografies inèdites sobre l’antiga Sant Pere recordant persones i moments històrics que hi ha passat.

Sota el nom “De Can Nadal a Sant Pere: la mirada del veïnat”, el grup de treballa  Tordera de la gestora d’Òmnium té l’objectiu de promoure la cohesió social a través d’aquesta exposició que es va estrenar aquest divendres 17 de juny. La Portaveu d’Omnium, Miriam Crivillés, explica d’on surt aquesta proposta.

Expo Omnium 1

“Durant 2 mesos hem recollit fotografies cedides per veïns que han ajudat a configurar aquesta exposició”

Una estrena que va tenir molt d’èxit. Desenes de persones van participar de l’acte. Cristina Agell, membre de l’entitat, en fa un balanç.

Expo Omnium 2

L’exposició es pot seguir gaudint cada dia de dilluns a divendres de 18:00 a 19:30h de la tarda fins l’1 de juliol al local de l’Associació de Veïns de Sant Pere. L’exposició s’ha estructurat segons diferents temàtiques vinculades amb el veïnat. Ho explica l’historiador Joan Bou.

Expo Omnium 3

El mes d’agost també es podrà visitar a l’Esplai de la Gent Gran i el mes de setembre a la Biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES