IniciNoticiesCulturaTornen els cursets i les audicions de sardanes d’estiu a Tordera

Tornen els cursets i les audicions de sardanes d’estiu a Tordera

La programació de sardanes comença el 23 de juny a la Plaça de l’Església amb l’arribada de la Flama del Canigó i una audició de Sardanes amb la Cobla Contemporània a les 22:00h de la nit.

L’Associació La Nostra Dansa ha fet oficial el cartell d’audicions de sardanes que se celebraran aquest estiu a Tordera. Si tot segueix segons el previst, serà el primer estiu post-pandèmia on es podrà gaudir plenament de les audicions de sardanes i el curset per aprendre a ballar-les.

El curset ja ha obert inscripcions i ja hi ha més d’una vintena d’infants i adults apuntats. Els horaris són els següents:

Infants cada dimarts de 19:15 a 20:15h i cada divendres de 21:30 a 22:30h, des del 5 de juliol fins al 16 d’agost. Nascuts abans del 2017

Adults cada divendres de 21:30 a 22:30h, des del 8 de juliol fins al 12 d’agost.

Totes les activitats relacionades amb el curset es duran a terme a la plaça de l’Església. Cristina Agell, coordinadora del Curset de Sardanes 2022, explica com poder fer les inscripcions.

Sardanes 1

“Per a inscriure-s’hi, es pot omplir el formulari d’aquest enllaç: https://cutt.ly/6JSw55q o bé al codi QR del cartell amb tota la informació o sinó ens poden escriure un correu electrònic a lndtordera@gmail.com”

A més, cada cap de setmana hi haurà audició de sardanes i balls folk. La programació comença el 23 de juny a la Plaça de l’Església amb l’arribada de la Flama del Canigó i una audició de Sardanes amb la Cobla Contemporània a les 22:00h de la nit. A partir del juliol, començarà les audicions a la Plaça de l’Església a les 22:00h de la nit:

  • 1 de juliol sardanes a càrrec de la Cobla Costa Brava.
  • 2 de juliol balls folk a càrrec de Flowk.
  • 8 de juliol a les 22:00h amb la Cobla Montgrins.
  • 9 de juliol sardanes a les 19:00h als Jardins Alcalde Sagrera organitzat per l’Esplai Tordera a càrrec de la Cobla Ciutat de Granollers. A les 22:00h de la nit, balls folk a la Plaça de l’Església a càrrec de Betzuca.
  • 15 de juliol a les 22:00h sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Banyoles.
  • 16 de juliol balls folk a càrrec d’Ameba.
  • 22 de juliol sardanes a càrrec de la cobla Baix Empordà.
  • 23 de juliol balls folk a càrrec de Se’n fa una.
  • 29 de juliol sardanes a càrrec de la Cobla Tres Vets.
  • 30 de juliol balls folk a càrrec de La Sonsoni, també a les 22:00h de la nit.
  • 5 d’agost a la Plaça de l’Església, sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls.
  • 12 d’agost sardanes a càrrec de la Cobla Berga Jove.

Cloenda del curset de sardanes el 25 d’agost a les 19:00h de la tarda a càrrec de la Cobla Santa Maria de Blanes i, l’endemà, audició de festa major a càrrec de la cobla principal de Terrassa. Conclourà l’estiu l’audició de l’11 de Setembre, diada Nacional de Catalunya, amb la Cobla principal de Banyoles.

Cristina Agell fa una crida a la participació d’aquests actes oberts a tothom:

Sardanes 2

Per a més informació es pot contactar amb l’Associació La Nostra Dansa a les xarxes socials de l’entitat o dirigint-se a Can Verdum.

ÚLTIMES NOTÍCIES