IniciNoticiesEducacióEl programa Aules en línia parlar amb els directors i directores dels...

El programa Aules en línia parlar amb els directors i directores dels centres educatius de Tordera sobre el curs 2021/22

L’espai dedicat a les escoles i instituts de Tordera, coneix una setmana més quines són les novetats dels centres escolars del municipi la darrera setmana del curs.

A més, en aquest últim episodi d’Aules en línia, els directors i directores de l’escola Serra de Miralles, l’escola Vedrun Tordera, l’escola Ignasi Iglesias, l’escola Brianxa, l’institut Lluís Companys i l’institut Tordària ens expliquen quina valoració fan del curs. Alhora, es plantegen quins pròxims reptes podran assolir durant el curs vinent, i com faran front a les noves adversitats. D’altra banda, els directors i directores dels centres reconeixen que els pitjors moments viscuts van estar al començament del curs a causa de la Covid-19. Per tant, els centres s’han adaptat a les restriccions i noves mesures, i valoren positivament el segon i tercer trimestre, ja que van poder tornar a dur a terme activitats prèvies a la pandèmia.

Si voleu escoltar el programa sencer, ho podeu fer els dimarts a dos quarts d’onze del matí al dial 107.1, o bé, trobareu el programa sencer a la web www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES