IniciNoticiesEsportsLa penya del Bistec anuncia que per aquest estiu es recupera el...

La penya del Bistec anuncia que per aquest estiu es recupera el torneig de les bitlles a la fresca

Un esdeveniment que aplega centenars d’esportistes amateurs i federats que gaudeixen de les tirades i l’ambient social esperat de cada estiu

Haurem de tornar a apuntar-nos al calendari el torneig de les bitlles a la fresca que any rere any des del Club de Bitlles la penya del Bistec impulsen per les primeres setmanes del mes d’agost. Una activitat que mou a centenars de torderenques i torderencs i que formen els seus equips amb els seus amics independentment del nivell que tinguis i de l’experiència viscuda amb les bitlles. En Quim Caballé president de l’entitat així ho anunciava setmanes enrere dins del Showdiari. L’escoltem.

Caballé retorn bitlles fresca 1

“Portem dos anys sense poder-lo celebrar i esperem que d’aquí a l’agost res es pugui torçar, perquè en tenim moltes ganes”

Caballé confirmava que a nivell de Catalunya no existeix un torneig d’aquestes característiques com el que es viu en el nostre municipi durant gairebé 15 dies.

Caballé retorn bitlles fresca 2

Properament donaran més informació sobre l’esdeveniment a través dels seus perfils oficials malgrat que la intenció és poder repetir el format i el format de competició habitual.

ÚLTIMES NOTÍCIES