IniciNoticiesEsportsL’Espanyol, Barça i Villarreal campions de la XXIII edició del Memorial Barceló

L’Espanyol, Barça i Villarreal campions de la XXIII edició del Memorial Barceló

El camp municipal d’esports va aplegar milers de visitants durant els dos dies de torneig  recuperant el volum social i econòmic tradicional de l’activitat

Després de dos anys d’aturada, el municipal d’esports va recuperar durant tot el cap de setmana l’ambient i el ritme de competició característic d’un dels esdeveniments estrelles de la temporada. La sensació esportiva i el nombre de visitants i jugadors va ser la mateixa que en qualsevol edició anterior del Memorial Josep Barceló. El diumenge per la tarda es van disputar les tres finals amb un horari diferent ja que els partits van començar més aviat. A la categoria benjamí, Llevant i Espanyol arribaven a la final. Els blancs i blaus es farien amb el títol amb el 0-2. A la segona final, dins de la categoria aleví de 1r any, altre vegada el Llevant arribava a la final i també va sumar una derrota contra el Barça per 1-4. Per últim, el partit més emocionant i igualat de la fase final ens el van regalar el Villarreal i el Quart. Després de finalitzar amb empat el temps reglamentari, els “groguets” a la tanda de penals van segellar el títol. El president del CFTordera Josep Alsina es mostrava molt satisfet de com havia sortit tot plegat.

Alsina Balanç memorial 1

“Sense els més de 180 voluntaris que ens han ajudat, això no hauria estat possible”

En total s’han disputat 111 partits durant tot el cap de setmana. Pel que fa a nivell esportiu, la millor actuació torderenca del torneig ha estat l’equip de l’Aleví de segon any (2010) que ha lluitat pel 5è i 6è lloc. El regidor d’esports Pau Megias donava tots els detalls de la col·laboració club-ajuntament.

Megias Balanç memorial 2

L’esdeveniment va tornar a cridar l’atenció a diferents personalitats del món del futbol com el director esportiu del Girona Quique Carcel i els ex-jugadors del València Miguel Àngel Angulo i del Villareal Marcos Senna. Aquest últim va tenir temps de dedicar unes paraules de valoració del memorial.

Senna Balanç memorial 3

Tots tres protagonistes tenien fills que jugaven en equips participants del torneig. Cap a les 18:00h de la tarda es va dur a terme l’acte de clausura de l’edició d’enguany que un any més va anar a càrrec del grup Set de Dansa. Ràdio Tordera va retransmetre en directe les finals via ràdio i Youtube. Uns enfrontaments que podeu recuperar al mateix canal. 

ÚLTIMES NOTÍCIES