IniciNoticiesEsportsÈxit de la 25a sortida amb bicicleta Tordera-Montserrat-Tordera

Èxit de la 25a sortida amb bicicleta Tordera-Montserrat-Tordera

En els breus esportius del cap de setmana destaquem l’edició número 25 de la ruta en bici Tordera-Montserrat-Tordera. Més d’una vintena de torderencs van participar d’aquesta tradicional trobada-sortida en bicicleta que impulsa el torderenc Miquel Grimal. Amb una xifra màgica que segons els comptes del mateix organitzador, haurien de ser tres més. Davant una forta calor i un alt valor social entre els ciclistes, l’objectiu es va tornar a aconseguir. La cita es va desenvolupar sense lamentar cap incident més enllà dels problemes tècnics que sempre es poden produir.

Pel que fa a la penya del bistec, el jugador Biel Poch es va proclamar campió individual de Catalunya absolut sub-25 de bitlles catalanes. Un campionat disputat a Calella  on van participar-hi més representants de l’entitat torderenca.

I el club patinatge artístic de Tordera va participar en el campionat de Catalunya de lliure amb en Pau Masferrer en la categoria cadet i la Mariona Feliu al juvenil. Un certamen que es va celebrar al pavelló municipal de Celrà. 

ÚLTIMES NOTÍCIES