IniciNoticiesEntitatsL'Associació de Famílies Especials de Tordera a un pas de constituir com...

L’Associació de Famílies Especials de Tordera a un pas de constituir com a nova entitat

L’espai dedicat a les entitats del municipi presenta una nova entitat anomenada Associació de Famílies Especials de Tordera. Alhora, en el programa d’avui rebem la visita de la Jèssica González, presidenta de l’entitat, l’Imma Fernández, vicepresidenta, i a la Raquel Alba, secretaria de l’entitat. A més, ha estat convidat en José Càceres, membre de l’entitat Futbol Sala Atlètic Club Tordera.

L’Associació de Famílies Especials de Tordera és una entitat formada per vuit famílies amb fills amb diversitat funcional, malalties rares o altres discapacitats. Des de l’associació, tenen l’objectiu d’ajudar aquelles famílies que reben un diagnòstic, i han d’aprendre a conviure amb la condició del fill o filla. A més, l’entitat es proposa donar suport emocional, i aconseguir que aquests nens i nenes no siguin discriminats per la resta. Així ens ho explica la Jèssica González, presidenta de l’entitat.

Jèssica González

Altrament, des de la nova entitat, organitzaran activitats, tallers, xerrades i excursions mensuals per aquelles famílies que vulguin trobar un espai inclusiu, on els seus fills puguin gaudir de múltiples activitats. A més, l’entitat Futbol Sala Atlètic Club Tordera col·labora amb la nova associació en un projecte d’extraescolars per tots aquells nens i nenes especials. Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES