Dimecres, 10 agost, 2022
IniciAppRàdio Tordera estrena canal de Telegram coincidint amb el dia mundial de...

Ràdio Tordera estrena canal de Telegram coincidint amb el dia mundial de la ràdio

La ràdio continua sent un dels mitjans de comunicació més fiables i utilitzats al món, segons diferents informes internacionals. Per això, el tema de l’edició de 2022 del Dia Mundial de la Ràdio està dedicat a La Ràdio i la Confiança.

A Ràdio Tordera, per celebrar el dia de la Ràdio, i seguint aquest l lema realitzarem  dos esdeveniments. D’una banda amb la voluntat d’estrènyer la confiança amb el ciutadà posarem en marxa un nou canal de comunicació, el Telegram, des d’on enviarem els principals titulars del dia de manera directa, sense estar sotmesos als algoritmes de les principals xarxes socials que sovint poden interferir en la tramesa d’informació a la xarxa. I d’altra banda oferirem una versió especial del programa el Matí de Sardanes, un dels programes més antics de la nostra graella dedicat a les sardanes i que a través de les dedicatòries i peticions ha creat una important comunitat a Tordera i rodalies al voltant de la sardana, una dansa tradicional catalana que té molt poca representació en els grans mitjans de comunicació.

ÚLTIMES NOTÍCIES