Dimecres, 10 agost, 2022
IniciAppA partir d’avui es recuperen les visites als pacients no Covid ingressats...

A partir d’avui es recuperen les visites als pacients no Covid ingressats a l’Hospital de Calella

Donat que la situació epidemiològica millora a poc a poc i el nombre de pacients Covid-19 a l’Hospital de Calella ha començat a disminuir molt lleugerament, a partir d’avui es recuperen les visites als pacients no Covid-19 que es troben ingressats a les plantes d’hospitalització del centre. L’horari de visita serà de 12:00h a 14:00h de dilluns a diumenge i només es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant, recomanant que sempre sigui la mateixa persona. Recordem que a l’Hospital de Blanes el passat 1 de febrer ja es van obrir les visites als pacients no Covid-19 ingressats al centre, també en horari de 12:00 a 14:00h.

Pel que fa a les visites als pacients no Covid-19 que es troben a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació (UPO) del servei d’urgències de l’Hospital de Blanes i de l’Hospital de Calella, aquestes continuen suspeses, tot i que es mantenen les excepcions sempre sota criteri dels professionals assistencials.

Recordem que els familiars o acompanyants han de portar posada en tot moment la mascareta, que es recomana que sigui quirúrgica, i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts de les plantes.

Des de la Corporació s’agraeix la comprensió de la ciutadania davant les mesures implantades fins ara i que s’han establert amb l’únic objectiu de minimitzar el risc de contagi dins dels centres sanitaris i poder oferir uns espais el més segur possibles a tots els usuaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES