IniciAppEntren en vigor les mesures anticovid previstes per Nadal

Entren en vigor les mesures anticovid previstes per Nadal

Aquest dijous al vespre entren en vigor les noves mesures anticovid aprovades per Govern de la Generalitat.

Les restriccions contra el coronavirus tornen per Nadal per fer front a l’augment exponencial dels casos. L’expansió de la variant òmicron del virus restringirà la interacció entre persones durant aquest Nadal.

Les trobades queden limitades a un màxim de 10 persones. Mesura que pot afectar a les trobades nadalenques d’aquests dies. El govern demana evitar grans concentracions i mantenir sempre les mesures de ventilació freqüent i desinfecció, a més de portar la mascareta.

La restauració també ha d’aplicar noves mesures. Als bars i restaurants es torna al 50% als interiors. El 100% a les terrasses.

El sector cultural i esportiu tindrà una limitació d’aforament del 70% a gimnasos, comerços i a la cultura. Així mateix també es recomana el teletreball.

El què no podrà obrir és l’oci nocturn, que queda tancat.

Sobre el confinament, Salut rectifica i les persones vacunades que siguin contactes estrets no hauran de fer quarantena. A més, la mascareta serà obligatòria també pel carrer. Cal destacar que Tordera tindrà toc de queda de la 1 a les 6 de la matinada, durant un mínim de 15 dies des d’aquesta matinada.

ÚLTIMES NOTÍCIES