Dimecres, 10 agost, 2022
IniciAppRàdio Tordera estrena novetats a la programació de Nadal

Ràdio Tordera estrena novetats a la programació de Nadal

Ràdio Tordera prepara una programació especial per les festes de Nadal.

Divendres 24 de desembre a les 23:30h de la nit, Missa del Gall en Xarxa. L’endemà dissabte 25, a les 11:00h del matí, Missa de Nadal a Tordera. A Le 13:00h, Documental “Per Nadal qui res no compra res no val” (en reemissió diumenge a les 19h). A les 19:00h de la tarda, programa especial “Tots els Nadals del món”.

A més, aquest any tornen a Ràdio Tordera antics locutors d’aquesta casa. Amb la voluntat de recordar vells moments, durant el dia de Nadal s’emetrà programes expressament gravats per persones que han passat per Ràdio Tordera. És el cas de la Maria Antònia Soler, que torna per emetre un programa especial de nadales. També retorna el programa “Moments” amb Eliana Romera. Serà dissabte i diumenge a les 20:00h.

A més a més, ens posarem “en Xarxa” amb programes especials d’arreu de Catalunya. Ho explica el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

programacio nadal

Per tant, no faltarà la millor selecció de nadales per escoltar durant els dinars i sopars de Nadal.

A nivell de programació entre setmana, durant l’última setmana de desembre i la primera de gener, l’Ara i Aquí recupera els millors programes i seccions de la temporada. De cares a la tarda, l’Ona Maresme recupera els espais més destacats de l’any.

ÚLTIMES NOTÍCIES