IniciAppLa Parròquia celebrarà la “Missa del Pollet”

La Parròquia celebrarà la “Missa del Pollet”

La Parròquia de Tordera tornarà a celebrar la “Missa del pollet”. Seguint la línia de l’any passat, aquest 2021 es manté aquesta adaptació. El dia 24 de desembre, vigília de Nadal, no se celebrarà la Missa del Gall a les 12:00h de la nit sinó que es torna al format de la missa a les 18:00h de la tarda. Se celebrarà a la Parròquia de Sant Esteve.

Pel dia de Nadal, durant el matí se celebra la missa de les 9:30h a Sant Pere i 11:00h a la Parròquia de Tordera. Aquesta missa serà retransmesa per Ràdio Tordera. Durant la tarda del 25 de Nadal  també hi haurà missa .

Per Sant Esteve, patró de la Parròquia de Tordera, se celebrarà únicament la missa de les 11:00h del matí. Per tant, no hi haurà missa al barri de Sant Pere. Ho explica el mossèn Salvador Juanola.

missa nadal 1

També hi haurà missa de Cap d’Any. El dia 31 i 1 de gener es faran les prèvies. Ho explica mossèn Salvador Juanola en declaracions al Tordera en Directe.

missa nadal 2

Enguany els Reis Mags d’Orient no faran parada a l’Església de Tordera, si bé es preveu que rebin als infants a l’aire lliure en un format de Campament Reial semblant a l’any passat.

ÚLTIMES NOTÍCIES