Divendres, 7 octubre, 2022
IniciAppEl Club Tennis Tordera té obertes les inscripcions per aquest curs

El Club Tennis Tordera té obertes les inscripcions per aquest curs

Després de donar-se a conèixer el passat mes de juny i organitzar un casal d’estiu, el Club Tennis Tordera ja prepara la seva primera temporada sencera. El repte d’aquesta nova entitat és consolidar-se en el municipi dins l’oferta esportiva que ja existeix. En Tom Chauvin, coordinador del club, feia una bona valoració de les activitats impulsades fins ara. Afegia que la majoria de nens/es continuaran practicant tennis.

Chauvin tennis inici 1

La majoria de les classes que es volen impartir seran d’iniciació o introducció a l’esport. Però també tenen obertes les portes a qualsevol persona que tingui experiència competitiva perquè utilitzi la pista i aprofiti per entrenar. Ho explicava Tom Chauvin.

Chauvin tennis inici 2

Per a més informació sobre els horaris i les inscripcions podeu seguir el perfil d’instagram @tennistordera. L’entrevista sencera amb en Tom Chauvin la podreu escoltar dins del programa d’aquest vespre del Show dels Esports.

ÚLTIMES NOTÍCIES