Divendres, 7 octubre, 2022
IniciAppEl CFTordera comença amb un empat la temporada

El CFTordera comença amb un empat la temporada

Partit frenètic el que es va viure ahir a la tarda al camp del Begur on el primer equip del CFTordera va disputar la primera jornada de la segona catalana de futbol. Després de veure com els locals s’avancen en dues ocasions, en el minut 94 gràcies a Jose Luiz Rozas, l’equip torderenc va poder empatar i deixar el definitiu 3-3 al marcador. La polèmica per això arribaria en el tram final, amb el marcador advers, els torderencs llançaven una falta que acabaria al fons de la xarxa gràcies a una jugada d’Adrià Barceló. Els àrbitres injustament acabarien decidint que aquest gol no puges al marcador perquè segons el linier, s’havia demanat distància i s’havia executat l’acció abans. Marc Moles, segon entrenador dels grocs i vermells en acabar el partit valorava el costat positiu que havia mostrat l’equip.

Moles partit begur

El gol de Jose Luis Rozas al 94 sí que pujaria a l’electrònic i deixaria finalment el repartiment de punts. La propera jornada tindrem derbi, el Ca la Guidó visitarà el municipal dissabte a la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES