IniciAppComencen les vacunacions de la grip a les pista esportives

Comencen les vacunacions de la grip a les pista esportives

El CAP de Tordera, amb el suport de la regidoria de Sanitat, ha organitzat la campanya de vacunació de la grip, que enguany i amb motiu de la situació sanitària per la COVID19 es durà a terme a les pistes esportives de Tordera a fi d’evitar aglomeracions a l’ambulatori i poder garantir les distàncies de seguretat.

La campanya de vacunació antigripal estacional s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip  i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d’alt risc, com ara els professionals de la salut.

El període ideal per vacunar-se contra la grip són els mesos d’octubre i novembre (tot i que la vacunació també es pot realitzar fora d’aquest període) i el seu efecte dura un any.

La campanya a Tordera es durà a terme els següents dies als següents espais:

  • PISTA AMISTAT:
    Dies: 20,22,27 i 29 d’octubre de 10h a 14h.
    Dia: 29 octubre de 16h a 18h
  • PISTA SANT PERE:
    Dies 3 i 4 de Novembre de 10h a 14h
  • PISTA DE SANT ANDREU:
    Dies 10 i 12 de Novembre de 10h a 14h

 

  • A FOGARS DE LA SELVA (Aparcament del consultori)
    Dia 6 de novembre de 10h a 14h (Per demanar cita prèvia a Fogars cal trucar al 937644025). 

La vacuncació per a nens i nenes es farà excepcionalment a  l’ambulatori. El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia apunta que aquest any, més que mai, és importantíssim vacunar-se de la grip comuna.

(Leonardo grip comuna)

Totes les vacunacions seran programades i, per tant, caldrà demanar cita prèvia al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Tordera a partir d’aquest 13 d’octubre. El director del CAP, Leonardo Heredia, explica com es podran vacunar, en uns casos específics, aquells que no estiguin apuntats. 

heredia vacunacions 1

Amb aquest sistema es vol arribar a la major capacitat de vacunacions possible. Heredia, defensa que és un any important per participar-hi.

heredia vacunacions 2

El CAP Tordera recorda  a totes les persones que es vulguin vacunar que cal demanar preferiblement cita prèvia al telf 937642790 per garantir una bona organització i evitar cues d’espera.

ÚLTIMES NOTÍCIES