IniciNoticiesEsportsDiversos judoques torderencs aconsegueixen pujar al podi de la Copa Catalunya

Diversos judoques torderencs aconsegueixen pujar al podi de la Copa Catalunya

copa catalunya judo benjamiAquest passat dissabte el Club Judo Tordera va participar amb diversos judoques a la segona copa Catalunya organitzada per la Federació Catalana de Judo a Llars Mundet de Barcelona.

Uns 300 judokes de categories benjamí i aleví arribats d’arreu de Catalunya, es van concentrar durant tot el dia a l’esdeveniment i en el lliurament de premis l’entitat torderenca va tornar a fer una excel·lent classificació:

• Medalles d’or: Naroa Fallas, Javi Benavente, Gerard Puig i Oliver Garcia.
  • Medalles d’argent: Genís Mas, Pau Prado i Jan Isern.
  • Medalles de bronze: Aleix Noguerol, Noa Freixas, Emma Mateu, Tomàs Vilas i Alex Fernandez.

Ramon Fallas president del club en declaracions a Ràdio Tordera ens explicava amb quin tram de temporada es troben i amb quin tipus de torneig havien participat.

Fallas judo 1

Fallas es mostra optimista per d’aquí uns mesos poder repetir campionats de Catalunya.

(Fallas judo 2)

El club Judo Tordera entrena els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 17:30h a la sala gimnàs del Pavelló dels Països Catalans.