IniciNoticiesEntitatsLa fundació "El Rusc" de Tordera amplia la seva llar i obre...

La fundació “El Rusc” de Tordera amplia la seva llar i obre un nou centre a Girona

Un espai on viure des del model de vida comunitària d’El Rusc, segons les seves necessitats i aspiracions, proporcionant estabilitat i benestar emocional i personal amb la finalitat de millorar la seva autonomia.

Avui neix una nova comunitat Rusc Girona. Aquest servei és una nova branca impulsada a través de la Fundació Dr Joan Pujol El Rusc de Tordera. La primera de les tres llars de residència que formaran la nova comunitat, les quatre primeres persones formaran part de la Llar Onyar.

Des de l’any 2018 s’ha treballat intensament perquè el dia d’avui el projecte es converteixi en realitat. Gràcies a la implicació d’un grup de persones que ha anat creixent durant aquests cinc anys i que s’ha convertit en el motor d’aquest projecte que es materialitza amb l’adhesió, a través de Dincat, al projecte Mi Casa de Plena Inclusión. Rusc Girona neix de la Fundació Dr. Joan Pujol El Rusc, amb la voluntat d’oferir un lloc de vida digna a les persones amb discapacitat intel·lectual. Una llar de residència que acompanya les persones perquè puguin trobar un espai on viure des del model de vida comunitària d’El Rusc, segons les seves necessitats i aspiracions, proporcionant estabilitat i benestar emocional i personal amb la finalitat de millorar la seva autonomia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES