IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana tots els primers equips juguen fora del municipi

Aquest cap de setmana tots els primers equips juguen fora del municipi

Dissabte, podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube el partit del CFTordera i el CPTordera, i diumenge l’enfrontament del sènior femení del CEEB Tordera

Encetem el mes de febrer amb una nova jornada on els primers equips torderencs disputaran els seus partits a domicili. La jornada de dissabte començarà a les 16:00h de la tarda amb el partit del CFTordera. L’equip afronta la jornada 18 de lliga visitant el camp de la Unió Girona amb l’objectiu d’aconseguir la quarta victòria consecutiva i mantenir-se en les places d’ascens. Els locals arriben al partit penúltims amb només dues victòries aquesta temporada. L’enfrontament es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també per Youtube.

A l’OK Lliga Plata Sud, el CPTordera buscarà sumar punts després d’encadenar dues derrotes seguides a casa que certifiquen que l’equip no està passant per un bon moment. Ho farà a una pista complicada, contra el tercer classificat, el CP Manlleu. Aquest partit també es podrà seguir a partir de les 17:30h de la tarda per Ràdio Tordera i el segon canal de Youtube. L’entrenador torderenc, Sergio Alonso, comparteix que l’equip haurà de corregir els errors comesos en els anteriors partits perquè el Manlleu és un rival difícil.

sergio alonso

creo que los 10 partidos que nos quedan son difíciles, no hemos ganado ningún partido bien, fuera son aún más difíciles

El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc també afronta a domicili la seva cita esportiva. En aquesta jornada de la segona divisió, visita la pista del Cadaqués a les 18:30h de la tarda del dissabte.

A les 18:45h disputarà el seu duel, el sènior masculí del CEEB Tordera de segona amb la visita que farà a la pista del Prisco-L’escala. Els torderencs venen d’aconseguir el triomf la setmana passada a casa.

En la jornada de diumenge, a les 18:00h serà el torn pel sènior femení de Copa Catalunya del CEEB Tordera. Visiten la pista del Draft Gramanet amb el repte de poder sumar una victòria per refer-se de la doble derrota amb el Manresa del passat cap de setmana. Aquest enfrontament es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tordera i en canal de Youtube. Tancarà el cap de setmana el sènior del Futsal Tordera a la pista del Fontcoberta Club Futbol Sala. El duel serà a les 19:30h de la tarda i correspon a la jornada 6 de lliga.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES