IniciNoticiesPolíticaL’alcalde denuncia que la Generalitat no té previst reactivar les obres de...

L’alcalde denuncia que la Generalitat no té previst reactivar les obres de la C-32 ni tampoc tenen solucions al col·lapse viari a Tordera  

 La situació actual de la carretera crea grans embussos d’entrada i sortida a Tordera, sobretot en hores punta i pràcticament tot l’estiu.

La perllongació de la C-32 fins a Lloret s’ha aturat definitivament.  Així ho ha comunicat el Govern de la Generalitat –titular d’aquesta carretera- a l’Ajuntament de Tordera. Una situació molt mal vista des del consistori local per les grans afectacions que es creen en aquesta carretera.

L’alcalde de Tordera ha lamentat aquesta informació, al·legant que la perllongació de la C-32 (que havia d’arribar fins a Lloret) suposava una solució necessària pels veïns i veïnes de Tordera que, cada estiu i sempre en hores punta, es troba amb el “cul de sac” de la carretera fent frenar a molts vehicles i pràcticament aturant l’entrada i sortida dels que surten o entren a Tordera.

Així mateix, l’alcalde de Tordera denuncia la mala gestió que ha fet el Secretari General d’Infraestructures de la Generalitat, el qual no havia comunicat res a l’Ajuntament, però sí que ho havia fet en d’altres consistoris veïns. Ho narra el batlle torderenc, Joan Carles Garcia.

Alcalde perllongació 1

“Els únics afectats de la part que s’ha fet és Tordera. La Gi-600 la tenim col·lapsada estiu i hivern”

A més, l’alcalde denuncia que la Generalitat “no té pla B” i confirma que “no tenen cap projecte de com connectar la C-32 amb la N-II”. Així mateix, Joan Carles Garcia denunciava l’afectació  als veïns d’urbanitzacions.

Alcalde perllongació 2

Davant de la negativa de la Generalitat, l’alcalde va demanar que Interior no donés prioritat als vehicles que venen de l’àrea metropolitana a través de la Policia de Trànsit. Un fet que, novament, afecta als veïns del municipi. L’altre via de sortida i entrada és el transport públic.

Alcalde perllongació 3

Aquesta informació va sorgir d’una reunió que Garcia va fer amb el Secretari General fa dues setmanes. Per a trobar una solució, l’alcalde va demanar una segona reunió urgent durant aquestes properes setmanes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES