IniciNoticiesEsports3 futbolistes del CFTordera s’estrenen amb la Kings League

3 futbolistes del CFTordera s’estrenen amb la Kings League

Diumenge 1 de gener va donar el tret de sortida a la Kings League: una lliga de futbol creada per l’ex-capità blaugrana Gerard Piqué i l’streamer Ibai Llanos. Una lliga de futbol –no gens habitual- que ha celebrat durant el mes de desembre un procés de selecció dels jugadors dels 12 equips que formen part de la competició.

Es tracta d’una lliga de futbol 7 amb normes diferents: l’inici del partit és amb la pilota al mig i els jugadors han de córrer per atrapar-la. També, els entrenadors tenen cartes especials que donen un avantatge concret al seu equip. Una sèrie de normes ha revolucionat el futbol tal i com es coneix avui dia.

Una lliga de futbol d’entreteniment on cadascun dels equips està presidit per un famós diferent: Kun Agüero o TheGrefg, són alguns d’ells. Si bé els processos de selecció van escollir, entre les 13.000 candidatures presentades, a 3 futbolistes de la plantilla del primer equip del CFTordera, tots tres ja s’han estrenat (i amb bona nota).

Aleix Massegú (central torderenc) va fitxar per l’equip El Barrio. En el primer partit de lliga va anotar un gol i va fer que el seu equip guanyés per un contundent 5-0 contra l’equip Pío. Gio Ferinu (davanter) i Feliu Torrus (mig defensiu) formen part de l’equip de Saiyans. Juguen al costat del mundialista Joan Capdevila i Chicharito. Els dos torderencs van sortir com a titulars i van aconseguir la victòria per un 4-2 a favor, amb un dels partits més vistos de la jornada (pic de 712.000 visualitzacions en directe). Feliu va ser escollit MVP del partit.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES