Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesCulturaLa Mostra Literària del Maresme premia els treballs de sis torderencs...

La Mostra Literària del Maresme premia els treballs de sis torderencs i torderenques

Tordera encapçala la llista de pobles més premiats a la mostra

Palafolls va ser escenari diumenge del lliurament dels premis de la Mostra Literària del Maresme a la qual es presenten els treballs guanyadors del premis literaris que cada municipi organitza al llarg de l’any. En aquesta edició dels premis comarcals, sis torderencs i torderenques han estat les guanyadores de les seves categories, tal com va succeir als Premis Literaris de Sant Jordi.

Els guardonats de Tordera a la Mostra Literària del Maresme van ser: Rita Haro, Martí Maresme, Roger Fernández, Emma Correa, Marçal Nonell i Maria Teresa Reyner. El regidor de Cultura a Tordera, Josep Llorens destaca la qualitat dels treballs torderencs que es presenten cada any en la mostra comarcal.

Balanç mostra literària

“Aquest guardons son un èxit compartit i volem seguir treballant per transmetre cultura al municipi”

A la Mostra Literària del Maresme hi participen els diferents treballs que es presenten des d’arreu dels pobles de  la comarca. En el cas de  Tordera, l’Ajuntament presenta a la mostra comarcal els treballs guanyadors al Concurs Literari Premis Sant Jordi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES