IniciNoticiesEntitatsEn Guillermo Abuin i l’Aaron Esparrach, entrenadors del Club Futsal Tordera, formaran...

En Guillermo Abuin i l’Aaron Esparrach, entrenadors del Club Futsal Tordera, formaran part de l’equip tècnic de les comarcals

Dos entrenadors del Club Futsal Tordera són seleccionats com a segons entrenadors de les categories infantil i cadet de les comarcals. 

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida a la Soraya Fernández, coordinadora del Club Futsal Tordera, a l’Aaron Esparrach, entrenador de la categoria infantil, i al Guillermo Abuin, entrenador de la categoria cadet del Club Futsal Tordera. L’equip de l’entitat ens ha parlat de l’actual situació del club i dels seus futurs projectes.

L’Aaron Esparrach i en Guillermo Abuin, entrenadors del Club Futsal Tordera, han estat seleccionats per formar part de l’equip tècnic de les comarcals. Aquest any, en Guillermo s’estrena com a segon entrenador dins la categoria infantil, i està molt il·lusionat per afrontar aquest nou repta i espera obtenir bons resultats. Així ho explica l’entrenador, Guillermo Abuin.

Guillermo Abuin

“ES MI PRIMER AÑO EN LAS COMARCALES, Y MUY CONTENTO POR LA CONFIANZA DEL CLUB POR MOSTRARME DE CARA AL PÚBLICO EN LAS COMARCALES “

Per la seva part, l’entrenador Esparrach, repeteix per tercer any consecutiu ser tècnic en les comarcals, però aquest any com a segon entrenador a la categoria cadet. Ens ho explica l’Aaron Esparrach, entrenador del club.

Aaron Esparrach

“ES MI TERCER AÑO EN COMARCALES, LOS DOS AÑOS ANTERIORES EN BENJAMIN, Y POR LO QUE REFIERE A ESTE AÑO EN CATEGORÍA CADETE “

D’altra banda, l’equip del Club Futsal Tordera han anunciat que hi haurà 5 jugadors del club que aniran a les fases de preselecció a la categoria cadet, per ser escollits jugadors als Campionats Comarcals que tindran lloc el dissabte 10 i el diumenge 11 de desembre a Blanes.

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES