IniciNoticiesEsportsVictòries del CFTordera i del sènior masculí del CEEB Tordera

Victòries del CFTordera i del sènior masculí del CEEB Tordera

Els dos conjunts tordrencs tanquen la jornada esportiva en primera i segona posició respectivament a les seves lligues.

Estrena amb victòria de Jose Cáceres a la banqueta del primer equip del CFTordera. 3 punts aconseguits fora de casa contra el Cal Aguido (3-4) per continuar, una jornada més, líder a la segona catalana de futbol. Els torderencs obrien el marcador amb el gol d’Aleix Massegú que ràpidament veurien igualat amb el gol dels locals. A partir d’aquí, David Mancheño i Gio Ferinu amb 2 gols posaven al Tordera 1 a 4 al marcador. Amb aquesta avantatge els torderencs es van relaxar i per contra el Cal Aguido va posar una marxa més per ficar-se en el partit amb el 2 a 4. Al minut 86 arribarien els nervis amb el tercer gol dels locals, però el partit acabaria amb el 3 a 4 definitiu. A continuació podreu escoltar la valoració de l’enfrontament del jugador del Tordera, Gio Ferniu, i les paraules del nou entrenador, Jose Cáceres.

L’altre resultat destacat de la jornada de dissabte és el del primer equip masculí del CEEB Tordera. Nova victòria a la segona catalana de bàsquet per mantenir la segona posició a la classificació. El CB Farners visitava el pavelló dels Països Catalans. Tot i els torderencs començar per darrera en el marcador al finalitzar el primer quart, la resta de partit va ser un monòleg dominador del CEEB Tordera que va tancar un clar resultat de 73-57. L’equip porta un balanç de 8 partits, 6 victòries i 2 derrotes.

Per la seva part, l’equip femení del CEEB Tordera se li va escapar la victòria a casa en l’últim minut contra el Càmping Bianya Roser (53-56). Les torderenques van anar per davant en el marcador en tot al partit, però al final una segona part descontrolada i sense gestió de control va fer que el CEEB Tordera Uni Girona acabes perdent per 3 punts.

La jornada de dissabte la va tancar el CPTordera a la pista de l’Espanyol. 1 punt va sumar el primer equip en un partit que es podia haver guanyat si a la primera part els torderencs haguessin aprofitat totes les ocasions de gol. Es va aconseguir arribar al descans amb un 0-2 gràcies als gols de José López i Eloi Matas. A la represa arribaria la reacció de l’Espanyol empatant l’enfrontament a 2. En l’últim segon, José López va tenir en les seves mans la victòria del CPTordera, però el marcador no es mouria (2-2).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.