Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciNoticiesPolíticaCUP Tordera no presentarà candidatura a les eleccions municipals de 2023

CUP Tordera no presentarà candidatura a les eleccions municipals de 2023

El partit comunica que davant la manca d’incorporacions permanents i actives al grup, i després de parlar-ho i debatre-ho, conclouen que no veuen viable intentar tenir presència al consistori pel proper mandat.

L’assemblea local de Tordera comunica que no es presentarà a les eleccions municipals de 2023.  Segons el comunicat de premsa, el seu debat entorn les eleccions municipals es basa, en primer lloc, en teixir un programa electoral sòlid que posi sobre la taula quin futur volem pel nostre municipi i, en segon, en construir un equip de persones compromeses que puguin treballar per portar-lo a la pràctica. La CUP indica que si bé el primer pilar s’ha pogut anar ideant dia a dia, el fet que l’actual representat a l’Ajuntament, l’Oriol Serra, anunciés que no repetirà com a cap de llista, feia palesa la necessitat de buscar un relleu. Així ho anunciava Serra en declaracions a Ràdio Tordera.

Oriol Serra CUP 2

“és un decisió personal i laboral”

El comunicat afegeix que davant la manca d’incorporacions permanents i actives al grup, que no han permès la renovació de les persones ni la rotació de feines, i després de parlar-ho i debatre-ho, conclouen que no veiem viable intentar tenir presència al consistori pel proper mandat i, per tant, anuncien formalment que l’Assemblea Local de Tordera de la Candidatura d’Unitat Popular no presentarà candidatura a les eleccions municipals que se celebraran el mes de maig del proper 2023.

El partit agraeix la feina feta per les persones que han participat al grup, especialment la del regidor Oriol Serra, així com el suport de votants i persones que els han fet costat al llarg d’aquests més de quatre anys i que els van votar el passat 26 de maig de 2019.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES