IniciAppEl primer equip i el filial del CFTordera tanquen l’octubre amb ple...

El primer equip i el filial del CFTordera tanquen l’octubre amb ple de victòries

Impecable l’inici de curs del Tordera B que encara no sap que és perdre aquesta temporada. Per la seva part, el primer equip encadena 4 victòries consecutives a la segona catalana de futbol.

Nova jornada esportiva pels primers equips torderencs. Els sèniors del CEEB Tordera i el Club Patí Tordera no han jugat partits per descans, però la resta han aconseguit bons resultats. El dissabte passat el primer equip del CFTordera sumava novament els 3 punts a casa en guanyar 2-1 la Unió Girona, cuer de la categoria. Només començar el partit, els torderencs van avançar-se al marcador al minut 2 obra de Pol Almellones. Abans del descans arribaria el gol dels visitants per empatar el partit. El matx va quedar sentenciat al minut 43 de la primera part amb el gol d’Aleix Massegú. En els 45 minuts restants, el CFTordera va patir, però va saber aguantar el marcador fins al final.

A continuació podreu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador del primer equip del CFTordera, Sebas Marteles, del jugador toderenc, Aleix Masegú i del jugador de la Unió Girona, Nil Solà.

Marteles: “Tenim una porteria brutal amb els 3 porters i una plantilla que qualsevol jugador pot jugar”

El primer equip suma 4 victòries consecutives, 1 empat i 1 derrota en 6 partits disputats aquesta temporada. Situat en quarta posició a la classificació amb un partit menys respecte els equips de la part alta. Per recordar un inici tan rodó com el d’aquest any, ens hem de remuntar a l’any 2019 quan el CFTordera va aconseguir l’últim ascens a segona catalana. Aquella temporada 2019-20, el Tordera va fer una primera volta històrica i va acabar la lliga amb 57 punts després de les 23 jornades disputades amb un balanç de 18 victòries, 3 empats i només dues derrotes.

Per la seva part, el filial del CFTordera encara no sap que és perdre aquesta temporada, signant un inici de curs impecable. Els torderencs han guanyat tots els partits jugats. L’últim aquest passat diumenge al municipal d’esports contra l’Athlètic Club Riells, rival que fins aleshores tampoc havia perdut (3-1). Amb ple de victòries sumen 18 punts per situar-se líders de la categoria.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES