IniciNoticiesComerçDecotec s’integra al grup alemany Interprint

Decotec s’integra al grup alemany Interprint

L’empresa situada a Tordera passarà a dir-se IP Decor Spain

INTERPRINT, un dels líders globals de superfícies decoratives per a la indústria del moble i terres laminats, expandeix el seu abast global amb l’adquisició de Decotec Printing, S.A., fent-se amb la participació minoritària que FINSA tenia sobre ella. Tant INTERPRINT com Decotec són part del grup d’impressió japonès Toppan Inc. D’ara endavant, la planta de producció, situada a Tordera, operarà sota el

paraigües de la marca INTERPRINT com a IP Decor Spain, S.A.U.

IP Decor Spain es converteix en la novena planta productiva a l’estructura global de INTERPRINT, situada a Arnsberg. L’expansió estratègica permetrà INTERPRINT expandir el seu portafoli de productes i avançar en mercats clau de les regions del Mediterrani i Amèrica central.

INTERPRINT també anuncia el nomenament de Martijn Huisman com a Managing Director d’IP Decor Spain des de l’u de novembre del 2022. Prendrà el relleu de Joan Carlos Benito, que es jubila després d’una llarga trajectòria al sector industrial. En declaracions a Ràdio Tordera Martijn Huisman assegura que la totalitat de la plantilla-un centenar de treballadors- continuarà amb la seva feina, aportant el seu valor afegit a Interprint.

Martijn Huisman

“Aquest acord suposa mantenir tots els llocs de treball amb l’objectiu de continuar creixent com fins ara a Tordera”

Martijn Huisman ha treballat amb Toppan des de l’any 2011 i ha liderat el desenvolupament de negoci de Decotec. A més a més, ha estat part del consell de l’empresa. Decotec es va fundar el 1997 a Tordera, Espanya, i ha esdevingut un reconegut proveïdor de superfícies decoratives impreses, així com productor de resines d’impregnat per a la indústria de la fusta. El 100% de l’adquisició situa INTERPRINT com l’únic accionista d’IP Decor Spain.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES