IniciNoticiesRegidoriesTordera instal·la un contenidor de vidre solidari amb motiu del Dia Mundial...

Tordera instal·la un contenidor de vidre solidari amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama

Ecovidrio transformarà els envasos de vidre dipositats al contenidor en una donació a la Fundació Sandra Ibarra, dedicada a la prevenció i investigació del càncer.

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de mama, l’Ajuntament de Tordera s’ha unit a la campanya promoguda per l’entitat Ecovidrio “Recicla vidre per elles”. La iniciativa té com a objectiu mobilitzar la ciutadania a reciclar envasos de vidre per cuidar del medi ambient i contribuir així amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama.
Amb l’adhesió a la campanya, Tordera serà un dels 26 municipis catalans que instal·laran de manera temporal un iglú de reciclatge de vidre especial per a la campanya.

Aquest contenidor s’instal·larà durant 15 dies al parc de la Mullera, a tocar de l’avinguda Fibracolor. Ecovidrio transformarà els envasos de vidre dipositats al contenidor en una donació a la Fundació Sandra Ibarra, dedicada a la prevenció i investigació del càncer. Segons les últimes dades relatives a 2021 facilitades per Ecovidrio, els habitants de Tordera van reciclar un total de 243 tones d’envasos de vidre, el que suposa que cada habitant va reciclar la mitja de 13,7kg.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES