IniciNoticiesEducacióInfants del Centre Obert el Caliu tornen al Centre de Formació...

Infants del Centre Obert el Caliu tornen al Centre de Formació Artística durant el curs 2022/2023

Un projecte coordinat amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera, per convertir la formació artística en una oportunitat per a tothom

El Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, integrat per l’Escola de dansa, l’Escola de música, l’Aula de Teatre i l’Aula de belles arts segueix sumant esforços amb el Centre Obert el Caliu i l’Ajuntament de Tordera per dur a terme el projecte.

Aquest projecte té la voluntat d’oferir la formació artística com a element d’inclusió social, on poder desenvolupar-se íntegrament. L’art, com a un aspecte essencial pel desenvolupament cognitiu i pel creixement personal i emocional dels infants. Escoltem la regidora de serveis socials, Toñi Garcia.

Toñi Caliu

”és important que els nens i nenes del centre el caliu tinguin accés a aquesta formació per dotar-los de més recursos pel dia de demà”

Aquest curs, seguiran participant dos grups: l’un de 6, 7 i 8 anys, l’altre de 9, 10 i 11 anys. Aquests infants assistiran un cop per setmana al Teatre Clavé per a viure les sessions dissenyades i guiades per a professionals del Centre de Formació Artística (CFA), sessions on es potencia el desenvolupament de la sensibilitat artística a través de propostes de les diferents àrees com la dansa, l’expressió dramàtica, les belles arts i la música.

El resultat final de tot aquest procés d’experimentació i formació es podrà veure amb una exposició a final de curs i amb altres projectes que s’aniran desvetllant més endavant.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES