IniciNoticiesEntitatsEls Bombers de Tordera tanquen un estiu amb actuacions fora del...

Els Bombers de Tordera tanquen un estiu amb actuacions fora del terme municipal

Majoritàriament han hagut d’actuar en recolzament a municipis veïns. Al terme municipal torderenc només destaquen els focs als vorals de la carretera de Niàgara Parc

Els serveis d’emergències donen per tancar l’estiu amb major risc d’incendi que hi ha hagut fins ara. Un estiu molt sec, pràcticament sense precipitacions i que s’ha caracteritzat per unes molt altes temperatures. Tot i així, no s’ha hagut de lamentar grans incidents a Tordera.

Els bombers voluntaris de Tordera han fet balanç d’aquest estiu que tanquen. Un període on majoritàriament han hagut d’actuar en recolzament a municipis veïns. Al terme municipal torderenc només destaquen els focs als vorals de la carretera de Niàgara Parc i d’altres serveis més habituals. Ho explica el cap de bombers voluntaris de Tordera, Eduard Caimel.

Estiu bombers 1

“Accidents de trànsit, assistències tècniques, incendis de vehicles… Hem tingut serveis molt variats”.

Les principals actuacions que han dut a terme han estat en el Maresme i La Selva. Així doncs, tancant un estiu on no han pogut abaixar la guàrdia degut al clima. De fet, el final d’estiu ha estat més marcar pels incidents de les pluges torrencials. Els bombers de Tordera van haver d’anar a la zona del Vallès, concretament a Cerdanyola. En dona detalls Eduard Caimel.

Estiu bombers 2

També en actuacions, a la zona del Maresme per les fortes pluges i vent de mitjans de Setembre. Aquestes afectacions s’agreugen, sobretot, quan els desaigües o embornals no estan nets. Accions de prevenció que detalla Caimel en declaracions al Tordera en Directe.

Estiu bombers 3

Al Parc de Bombers de Tordera estan a punt d’incorporar els 3 nous bombers que, ara mateix, s’estan acabant de formar en un curs. S’espera que es puguin reincorporar entre febrer i març, quan faran pràctiques. A més, ara mateix hi ha una nova convocatòria oberta de 5 places més per a Tordera. Un fet que suposa reconduir la demanda històrica de personal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES