IniciNoticiesEntitatsEl Fòrum pel Teatre i la Cultura engega la temporada amb l'estrena...

El Fòrum pel Teatre i la Cultura engega la temporada amb l’estrena de l’obra “Fuita” el 26 i 27 de novembre

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida en Pere Vendrell, president i director artístic del Fòrum pel Teatre i la Cultura, per conversar sobre com l’entitat prepara la nova temporada i quins són els seus futurs projectes.

El Fòrum pel Teatre i la Cultura engega la temporada amb molta il·lusió, ja que l’any que ve celebren el 20è aniversari de l’entitat. Des del Fòrum, preparen un programa lligat a una sèrie d’objectius com donar a conèixer més la tasca que realitzen dins el Fòrum, ampliar la presència de l’entitat en diferents esdeveniments, renovar el públic objectiu i captar nous públics. A més, els hi agradaria fer un homenatge a totes les persones vinculades a l’entitat, i aquelles persones que van morir i que formaven part del Fòrum pel Teatre i la Cultura.

Alhora, el president de l’entitat ha comunicat que el 26 i 27 de novembre representaran l’obra Fuita de l’autor Jordi Galceran. Així ens ho explica en Pere Vendrell, president de l’entitat.

Pere Vendrell

D’altra banda, el Fòrum pel Teatre i la Cultura prepara, cap al mes de maig, l’estrena d’una obra inèdita escrita per un autor o una autora de Tordera, i que parli dels vint anys de trajectòria de l’entitat.

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES