IniciNoticiesEsportsAquest dissabte els sèniors del CEEB Tordera juguen a fora i el...

Aquest dissabte els sèniors del CEEB Tordera juguen a fora i el CFTordera buscarà sumar la primera victòria a casa

Aquest cap de setmana a l’espera de l’inici de les competicions d’hoquei patins i futbol sala, només el primer equip del CFTordera disputarà el seu partit al municipal d’esports.

Serà demà a les 17:45h de la tarda dins de la jornada quatre de la segona catalana de futbol. El CFTordera rebrà la visita del Farners “A” amb l’objectiu de sumar els tres primers punts de la temporada. Els torderencs porten un balanç d’una derrota i un empat. El duel es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel canal de Youtube.

A la mateixa hora però a Barcelona serà el torn del CEEB Tordera Uni Girona de Copa Catalunya. Després d’aconseguir la victòria al pavelló dels Països Catalans, les torderenques visiten la complicada pista de l’EBAE SESE A, demà dissabte a les 17:45h. Un enfrontament que podreu seguir en directe via ràdio i també pel segona canal de youtube. En la jornada de diumenge el sènior masculí de segona catalana del CEEB Tordera visita la pista del Vilatorta. L’objectiu mantenir la bona imatge mostrada la setmana passada. El partit serà a les 19h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES