IniciNoticiesEsportsLa Paula Gómez i l’Izan Perellón es proclamen campions del primer Open...

La Paula Gómez i l’Izan Perellón es proclamen campions del primer Open Internacional celebrat a Malgrat de Mar

4 esportistes del TKD+Tordera van presentar-se per preparar les competicions europees dels propers mesos

Aquest passat dissabte, el pavelló esportiu de Malgrat de Mar va acollir per primer cop un Open Internacional de taekwondo. Des del club torderenc van participar-hi amb 4 esportistes en la modalitat de combat olímpic. Entre més de 600 participants el TKD+Tordera va sumar dos ors i una plata. Un resultat molt bo que continua reafirmant la gran feina dels alumnes del club torderenc. L’Oscar Pavón, entrenador i coordinador del TKD+Tordera, explica que aquest Open ha servit de rodatge per preparar les cites europees dels propers mesos.  

Pavón Malgrat 1

Pavón valorava la participació dels 4 esportistes torderencs. L’or aconseguit per la Paula Gómez (-41kg fem) i l’Izan Perellón (precadet B -33kg), la segona plaça de l’Hèctor Pavón (-49kg) i la participació per primer cop de l’Ainhoa Martínez (-33 kg). L’escoltem.

Pavón Malgrat 2

A part dels bons resultats aconseguits per l’equip de combat olímpic del TKD+Tordera, l’Oscar Pavon destaca el gran ambient viscut durant en la jornada.

Pavón Malgrat 3

“Van venir moltes famílies i alumnes. Sentir que la grada crida el teu nom i el del club, motiva. No ho havien viscut mai”

El proper objectiu que té el TKD+Tordera en el calendari és el campionat puntuable per l’europeu (G2) que se celebrarà a França a l’octubre i que també participarà l’equip de combat olímpic.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES