IniciNoticiesSalutA partir d’avui els professionals del CAP Tordera començaran a vacunar de...

A partir d’avui els professionals del CAP Tordera començaran a vacunar de la grip tradicional a les residències i pacients domiciliaris

Salut anuncia que a partir d’avui els majors de 80 anys rebran la quarta dosi de la vacuna Covid. A Tordera encara no han arribat les dosis.

La quarta dosi de la vacuna de la covid es començarà a administrar als majors de 80 anys i a les residències a partir d’avui. Els vaccins es distribuiran a les diferents comunitats autònomes perquè es puguin començar a inocular. Faltarà saber quin dia s’iniciarà la vacunació amb la quarta dosi a Catalunya. En aquest sentit, el CAP Tordera informa que encara no disposen de les dosis de reforç. El director del centre, Leonardo Heredia assegura que quan arribin començaran la seva distribució entre la població major de 80 anys.

Vacuna grip 1

“todavia no tenemos fechas para administrar las vacunas, estamos a la espera de las dosis”

Sanitat també ha avançat que la campanya de vacunació de la grip estacional començarà a l’octubre. Les vacunes, però, es posaran en funció de la disponibilitat i de les circumstàncies epidemiològiques que hi hagi a les diferents comunitats autònomes. A Tordera a partir d’avui es començaran a administrar dosis a les residències i pacients domiciliaris. La vacunació general de la grip estacional es farà a partir del 10 d’octubre a l’esplai de la gent gran. Ho explica Leonardo Heredia.

Vacuna grip 2

Ara, amb la tardor s’esperen més contagis, de més hospitalitzats i de noves onades. En aquesta ocasió s’hi arriba en unes condicions ben diferents, amb la pandèmia molt a la baixa, però els professionals alerten que hi pot haver un repunt de la Covid quan ja s’ha quasi oblidat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES