IniciNoticiesSocietatTerritori triplica els viatges de la línia 601 d'autobús que enllaça...

Territori triplica els viatges de la línia 601 d’autobús que enllaça Girona amb Tordera

Malgrat això, el nou servei redueix parades a Tordera i només es mantindrà la parada de la plaça Lluís Companys.

La línia d’autobús 601 que connecta Girona amb Tordera i Blanes triplicarà el servei a partir d’aquesta setmana i passarà dels 9 als 28 viatges per sentit. La Generalitat ha pres la mesura arran de l’augment considerable d’usuaris que ha registrat la línia. En concret, els set primers mesos d’aquest 2022 l’han utilitzada 41.708 passatgers. Són un 25% més en comparació amb el mateix període del 2019, el darrer any prepandèmia (quan el servei va registrar 33.365 usuaris). Així ho explica la directora general de transport i mobilitat, Mercè Rius.

Mercè Rius

“creiem que farà un bon servei a la població”

L’augment de connexions permetrà que la línia també funcioni en diumenges i festius, perquè fins ara aquests dies l’autobús no circulava. A més, es passarà dels set viatges per sentit entre setmana a quinze, i de dos a set els dissabtes feiners. Amb aquests canvis, subratlla el Departament de Territori, es garanteixen autobusos cada hora entre setmana i cada dues hores els caps de setmana i festius.

Malgrat això, el nou servei redueix parades a Tordera i només es mantindrà la parada a la plaça Lluís Companys. A través de les xarxes socials, el jovent republicà ja ha lamentat que les urbanitzacions que tenien parada de la línia 601 hagin deixat de tenir el servei. Una mesura que coincideix amb els descomptes que s’apliquen al transport públic des de l’1 de setembre. En concret, aquesta línia té una rebaixa del 50% en la compra de l’abonament per deu trajectes, que ara costa 13,50 euros en lloc dels 27 que valia habitualment. Pel que fa al bitllet senzill, es manté entre els 4 i els 7 euros, depenent de si es fa el trajecte sencer -que ronda els 47 minuts- o es baixa a Maçanet de la Selva o Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES