Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciNoticiesTordera celebra la Diada Nacional de Catalunya amb “normalitat” després de...

Tordera celebra la Diada Nacional de Catalunya amb “normalitat” després de 2 anys de pandèmia

La diada es va completar a Tordera amb la sortida de dos autocars organitzats per l’ANC per assistir a la manifestació celebrada a Barcelona.

Moltes de les entitats de Tordera de tots els àmbits (esportiu, cultural, educatiu…), juntament amb les autoritats locals, van participar, diumenge a la tradicional ofrena floral a Lluís Companys, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany els actes es van realitzar a la plaça Lluís Companys, amb una bona rebuda pels ciutadans.

L’audició de sardanes va iniciar els actes tradicionals de la diada, seguida de l’ofrena floral i el parlament de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia. El batlle, va apel·lar a la responsabilitat col·lectiva davant la situació catalana.

Balanç diada

“ es demana compromís, ganes de treballar, ganes de fer millor el país”

La trobada va finalitzar amb un pilar de la colla dels Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima. La diada es va completar a Tordera amb la sortida de dos autocars organitzats per l’ANC per assistir a la manifestació celebrada a Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES