IniciNoticiesCulturaQuatre parcs de Tordera disposen del servei de mini biblioteques

Quatre parcs de Tordera disposen del servei de mini biblioteques

Amb la col·laboració de Vetus Liber Associació els ciutadans podran disposar d’un servei de llibres de segona mà i retrobar-se amb llibres que els hi ha marcat, o bé trobar un llibre nou per llegir

Des de ja fa uns dies, les “mini biblioteques” de fusta son una realitat en diferents parcs del municipi. Aquesta és una iniciativa del consistori amb la col·laboració de Vetus Liber Associació una entitat que té com a funció principal donar una segona vida als llibres. Els habitants del municipi podran disposar d’un servei de llibres de segona mà i retrobar-se amb llibres que els hi ha marcat, o bé trobar un llibre nou per llegir.

A partir d’ara, en quatre parcs de Tordera (zona del bosc de les escoles, Parc d’Inditex, zona de la Mullera i Arborètum) es poden agafar els llibres o dipositar d’altres de segona mà. L’Associació serà l’encarregada del manteniment i renovació dels llibres. Ho explica la seva fundadora, Gemma Rodriguez.

minibiblioteques

“demanem a la població que faci un ús responsable del servei i ens ajudin en la nostra causa”

Aquestes minibiblioteques es van construir durant les activitats de la setmana de la Natura. L’Ajuntament agraeix l’esforç i treball de recopilació de llibres de l’entitat “Vetus Liber Associació” i els impulsa a seguir incentivant projectes com aquest i es demana que cadascú cuidi i respecti el material instal·lat.

ÚLTIMES NOTÍCIES