IniciNoticiesEsportsEntrada històrica al pavelló dels països catalans per veure el partit amistós...

Entrada històrica al pavelló dels països catalans per veure el partit amistós entre el CEEB Tordera uni girona i l’Uni Girona

L’equip gironí va endur-se l’enfrontament per un clar 46-81

El passat diumenge es va viure una jornada que passarà a la història. L’Spar Girona va tancar la primera setmana de pretemporada a Tordera amb el partit amistós contra el sènior femení del CEEB Tordera, equip filial de l’Uni Girona aquesta temporada. Aquest partit es presentava com una gran festa, i així va ser. El pavelló dels països catalans, seu de l’enfrontament, va acollir un ambient immillorable, arribant a exhaurir totes les entrades disponibles. El conjunt gironí va guanyar el partit que finalment va acabar amb el definitiu 46-81. Tot i la derrota, en Marc Delemus, entrenador del CEEB Tordera Uni Girona, es mostra content de la implicació i intensitat de les seves jugadores.  

Marc Delemus

Hem aguantat 14 minuts i hem aconseguit que demanin temps mort, que això ja es tot un èxit. Ha sigut un dia molt especial pel club

L’Uni Girona, dirigit per Bernat Canut que s’estrenava com entrenador a la banqueta, no té encara l’equip tancat i continua construint un bloc sòlid per competir al màxim nivell. L’entrenador de l’Uni Girona valora el paper de les jugadores torderenques.

Bernat Canut

La Maria Araújo, capitana de l’Spar Girona i màxima anotadora del partit amb 19 punts, va comentar a Ràdio Tordera les ganes que tenen de continuar a Europa aquesta temporada.

Maria Araujo

Des del CEEB Tordera Uni Girona valoren molt positivament el partit celebrat diumenge i la vinculació amb l’Uni Girona que suposa un pas endavant. En Marc Muñoz és director esportiu del club torderenc.

Marc Muñoz

Un 2-16 al final del segon quart va deixar enllestit el partit. Un partit que ara la Laia Palau viu des de fora la pista com a directora esportiva de l’Spar Girona després de la seva retirada. Ella mateixa explica els objectius del club de cara aquesta temporada.

Laia Palau

El partit el va retransmetre en directe l’equip d’esports de Ràdio Tordera i es pot tornar a veure a través del canal de YouTube. El dissabte 24 de setembre, el CEEB Tordera Uni Girona s’estrenarà a Copa Catalunya visitant el Nou Congost per jugar contra el Manresa.

ÚLTIMES NOTÍCIES