Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciNoticiesCulturaOberta la enquesta de valoració de la Festa Major

Oberta la enquesta de valoració de la Festa Major

S’hi pot accedir a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Tordera (https://tordera.cat/document.php?id=9590)

L’Ajuntament de Tordera -a través de la regidoria de festes, joventut i participació ciutadana- ha obert al públic una enquesta de valoració de la Festa Major. A través d’un formulari, es proposa als participants de la Festa contestar 5 preguntes per tal de valorar socialment la celebració d’enguany i poder-la millorar de cares a properes edicions.

Són 4 preguntes de selecció ràpida i una de resposta curta. A més, no cal identificar-se per respondre-la, si bé és anònima si així es desitja.

L’enquesta de valoració de la Festa Major és una proposta que repeteix format per fomentar la participació ciutadana i el valor social cap a la festa del poble, que s’ha celebrat entre el 19 i 26 d’agost a Tordera. S’hi pot accedir a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Tordera (https://tordera.cat/document.php?id=9590)

ÚLTIMES NOTÍCIES