Divendres, 7 octubre, 2022
IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana es disputa el torneig Marc Serra d’hoquei patins

Aquest cap de setmana es disputa el torneig Marc Serra d’hoquei patins

La selecció espanyola sub-19 és un dels equips confirmats per aquesta edició

El proper cap de setmana 3 i 4 de setembre el Club Patí Tordera organitza la sisena edició del torneig Marc Serra. Aquest any, les categories base, de prebenjamí a junior, realitzaran un triangular i les categories sèniors faran un partit únic. El dissabte es podran veure els partits dels prebenjamins, benjamins, alevins, l’equip d’OK Lliga Plata i el tercera catalana. I el diumenge jugaran les categories infantils, juvenils, juniors i el primera catalana. En aquesta sisena edició no es podrà veure a la selecció catalana, la gran absència del torneig. Ho explica en Sergio Alonso, coordinador del CPTordera.

Sergio Marc Serra 1

Els clubs que participaran són el mateix CPTordera, el Girona HC, el PHC Sant Cugat, la UE La Garriga, el CP Manlleu, el CH Igualada, el FC Barcelona, el CP Sant Celoni i la selecció espanyola sub-19. Des del club torderenc han buscat equips amb un alt nivell perquè sigui un torneig atractiu.

Sergio Marc Serra 2

Hemos buscado que los equipos que vengan hayan estado cada año en campeonatos de Catalunya

El dissabte 3 de setembre a les 18h està previst que es disputi el partit del primer equip del CPTordera contra la selecció espanyola sub-19.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES