IniciNoticiesSocietatLa metgessa epidemiòloga Alba Vilajeliu obre la Festa Major amb un...

La metgessa epidemiòloga Alba Vilajeliu obre la Festa Major amb un pregó emotiu entre la professionalitat i la pertinença de poble

El pregó d’enguany va recuperar el balcó de l’Ajuntament com a escenari per obrir les activitats prèvies a la festivitat de Sant Bartomeu i es pot recuperar a través de Ràdio Tordera i el seu canal de Youtube.

La torderenca Alba Vilajeliu i Balagué, metgessa epidemiòloga, va obrir dimarts oficialment la festa major 2022 amb el pregó. Vilajeliu ha recorregut amb la seva trajectòria professional diferents indrets del món: ha treballat a l’Àfrica, l’Amèrica llatina, Àsia i Europa. Actualment treballa per l’equip de vacunes de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) de Ginebra. També és membre del Comitè Científic Assessor de COVID-19 de Catalunya. 

Vilajeliu va parlar sobre la batalla contra la Covid-19 i com la ciutadania s’ha sobreposat a la situació. De la seva experiència i bagatge professional i el seu lligam amb el municipi i amb diverses entitats. L’escoltem en un fragment.

Fragment Pregó

L’Ajuntament de Tordera va escollir a Vilajeliu seguint la línia d’aquests darrers anys de reconèixer la tasca, el talent i els èxits dels torderencs i torderenques que triomfen amb allò que fan o en el sector a què es dediquen professionalment. L’esdeveniment va recuperar la seva ubicació habitual del balcó de l’ajuntament.

L’acte va començar després del correfoc de la Colla de Diables de Tordera i es pot recuperar en el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES