IniciNoticiesEsportsEl Club de tir al plat, el CFTordera i la secció de...

El Club de tir al plat, el CFTordera i la secció de Patinatge Artístic del CPTordera participen amb èxit a la Festa Major

Aquestes tres activitats van formar part de la programació de la diada de Sant Bartomeu

Molt bon ambient a les últimes activitats esportives de Festa Major. Ahir, diada de Sant Bartomeu, es va celebrar el torneig de tir al plat, el partit amistós de futbol i el festival de patinatge. Per una banda, l’entitat de tir al plat de Tordera va organitzar una nova edició del popular torneig de tir al plat que se celebra anualment al Camp de Tir de Tordera. Aquest any es va dur a terme amb normalitat la tarda del passat dimecres 24 d’agost. En Quim Manresa es va proclamar campió del torneig, en segon lloc, va quedar en Vadym Hakut i en tercera posició en Miguel Carrion.

Per altra banda, aquest any el festival de patinatge de la secció de Patinatge Artístic del CPTordera arribava a la 53è edició. Sota el nom “volem un món millor” es van poder veure coreografies reivindicatives en totes les mostres que van oferir els alumnes als assistents. A més de veure totes les categories del club, el festival va comptar amb convidats del Patinatge Artístic Ripollet i del club Patinatge Artístic Sant Cebrià de Vallalta. L’acte de Festa Major, acostuma a omplir les graderies del pavelló Parroquial, i enguany no ha estat menys.

I per últim, ahir també es va disputar el partit amistós de futbol de Festa Major al camp municipal d’esports. En aquesta ocasió, el primer equip del CFTordera es va enfrontar al CF Lloret de primera catalana. Tot i jugar un dels millors partits de pretemporada, el conjunt torderenc va perdre per 2 a 3. En Sebas Marteles, entrenador del primer equip, es mostra content amb el partit dels seus jugadors.

Sebas Marteles

Penso que hem competit molt bé i hem fet una primera part espectacular

El primer equip ja està preparant l’inici de lliga que començarà el proper 24 de setembre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES