IniciNoticiesSalutCampanya especial de Donació de Sang a Tordera

Campanya especial de Donació de Sang a Tordera

El Banc de Sang i de Teixits organitza una campanya especial de donació de sang a Tordera. Com és habitual per Festa Major s’organitza una doble jornada de donació.

Avui Dilluns 22 d’agost la campanya es troba a l’Esplai de la Gent Gran. Serà de 10:00 a 14:00h del matí i de 17:00h a 21:00h del vespre.

La segona jornada és dimarts 23 d’agost i es trasllada a la Biblioteca de Tordera en el mateix horari: de 10:00 a 14:00h del matí i de 17:00h a 21:00h del vespre.

D’aquesta forma es vol garantir la participació de la màxima gent possible. A Catalunya es necessiten 1.100 donacions de sang cada dia. Aquest acte solidari permet salvar vides dia rere dia als hospitals catalans. Pots donar sang si tens entre 18 i 70 anys, peses més de 50 quilos i et trobes bé de salut. Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. Si has patit la Covid hauràs d’esperar 14 dies per poder donar des de la fi dels símptomes. Si ha estat en contacte amb algú que hagi tingut la Covid però estàs vacunat amb la pauta completa i no tens símptomes, pots donar sang amb normalitat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES